Anjas Blogg

Anjas Blogg

Om meg

Jeg er en 1972-modell priviligert med 2 flotte gutter, 1990 og 1993-modell.

Slik sorterer jeg livet: Aktiviteter med guttene: Glede, latter, trivsel, lærerikt, kreativt, inspirerende, osv. Turer i skogen: Alle bekymringer fordufter. Quilting : Konsentrasjon, avslapping, høre på TV, terapi... Strikking :Når jeg ser på TV, pådriver til lekser og div.,morgensyssel før dagen starter. Hekling : Jeg er på ferie. Foto : overalt og alltid. Husarbeid : Lytter på musikk eller bok. Bilkjøring : Tenker ut løsninger på ting og tang. Matlaging : Kjærringa er verst den dagen hun baker.....

Jeg strekker meg etter og verdsetter verdier/egenskaper som : være en god mor og venninne, tålmodighet, respekt, kjærlighet, ærlighet, vennskap, tilegne seg kunnskap om mennesker og godta hver enkelt for den de er, ha god moral m.m.

Se også min hjemmeside www.anjahsh.no

S-Varanger

Ferien 2010

Sy sammen -November

Sy sammen 2009Posted by Anja Helen Storø Hansen Thu, November 05, 2009 20:06:44

Litt forsinket denne måneden på grunn av at jeg har vært bortreist å i andre tanker men her er blokkene for November. Begge blokkkene er blokker som passer godt å bruke i forhold til advent og jul men kan godt brukes ellers også og du kan velge andre farger enn det jeg har gjort.

LeMoyre star 4 heter denne blokken og jeg har tegnet den med to farger. Prøv gjerne med flere hvis du har lyst.

Square and a Half er 2 blokker i en. Du kan godt bruke midtblokka slik den er. Den blir ikke 12" med målene i kuttelista hvis du bruker bare midten men den kan fint stå alene eller med flere slike blokker.

Da ønsker jeg alle en flott symåned i November smiley

  • Comments(4)//blogg.anjahsh.no/#post107