Anjas Blogg

Anjas Blogg

Om meg

Jeg er en 1972-modell priviligert med 2 flotte gutter, 1990 og 1993-modell.

Slik sorterer jeg livet: Aktiviteter med guttene: Glede, latter, trivsel, lærerikt, kreativt, inspirerende, osv. Turer i skogen: Alle bekymringer fordufter. Quilting : Konsentrasjon, avslapping, høre på TV, terapi... Strikking :Når jeg ser på TV, pådriver til lekser og div.,morgensyssel før dagen starter. Hekling : Jeg er på ferie. Foto : overalt og alltid. Husarbeid : Lytter på musikk eller bok. Bilkjøring : Tenker ut løsninger på ting og tang. Matlaging : Kjærringa er verst den dagen hun baker.....

Jeg strekker meg etter og verdsetter verdier/egenskaper som : være en god mor og venninne, tålmodighet, respekt, kjærlighet, ærlighet, vennskap, tilegne seg kunnskap om mennesker og godta hver enkelt for den de er, ha god moral m.m.

Se også min hjemmeside www.anjahsh.no

S-Varanger

Ferien 2010

Stoffmaling

StoffmalingPosted by Anja Helen Storø Hansen Tue, October 14, 2008 16:53:38

Jeg driver og forsker på bruk av stoffmaling. Tanken er at jeg skal lage mønster til dette når jeg synes jeg har nok kunnskap om stoffmalingen jeg benytter.

Jeg tegner på en skisseblokk først, passer på at streken vises godt. Så legger jeg skissen under stoffet jeg skal bruke og tegner det opp på nytt igjen. Deretter kommer forarbeid og maling. Når jeg maler tar jeg en farge i gangen og jevner ut etter hvert slik at farger får en så myk overgang som jeg ønsker.

Mer forklaring til de forskjellige fasene vil komme i mønstene.

Malingen er fra Tsukineko

Blog Image

Keiserkrone, forglemegei,multe og blåbær.

  • Comments(3)//blogg.anjahsh.no/#post11