Anjas Blogg

Anjas Blogg

Om meg

Jeg er en 1972-modell priviligert med 2 flotte gutter, 1990 og 1993-modell.

Slik sorterer jeg livet: Aktiviteter med guttene: Glede, latter, trivsel, lærerikt, kreativt, inspirerende, osv. Turer i skogen: Alle bekymringer fordufter. Quilting : Konsentrasjon, avslapping, høre på TV, terapi... Strikking :Når jeg ser på TV, pådriver til lekser og div.,morgensyssel før dagen starter. Hekling : Jeg er på ferie. Foto : overalt og alltid. Husarbeid : Lytter på musikk eller bok. Bilkjøring : Tenker ut løsninger på ting og tang. Matlaging : Kjærringa er verst den dagen hun baker.....

Jeg strekker meg etter og verdsetter verdier/egenskaper som : være en god mor og venninne, tålmodighet, respekt, kjærlighet, ærlighet, vennskap, tilegne seg kunnskap om mennesker og godta hver enkelt for den de er, ha god moral m.m.

Se også min hjemmeside www.anjahsh.no

S-Varanger

Ferien 2010

Award

AwardPosted by Anja Helen Storø Hansen Thu, June 10, 2010 08:51:25

Jeg fikk tidligere i år en award fra Kattemor. Har ikke blogget den enda fordi jeg ikke har funnet de 12 jeg skal gi den videre til. Jeg har enda ikke komlet meg til å gjøre utvelgelsen fordi det er så mange flotte blogger og velge mellom, så jeg blogger den uten å ha tatt valget.

Tusen takk til Kattemor for flott award smiley

Det følger også noen regler med denne og de er slik :

1. Legg ut awarden
2.Gi den til 12 personer
3.Link til de du gir den til
4.Fortell det til de som får den. Fortell hvem du har fått den av  • Comments(0)//blogg.anjahsh.no/#post120