Anjas Blogg

Anjas Blogg

Om meg

Jeg er en 1972-modell priviligert med 2 flotte gutter, 1990 og 1993-modell.

Slik sorterer jeg livet: Aktiviteter med guttene: Glede, latter, trivsel, lærerikt, kreativt, inspirerende, osv. Turer i skogen: Alle bekymringer fordufter. Quilting : Konsentrasjon, avslapping, høre på TV, terapi... Strikking :Når jeg ser på TV, pådriver til lekser og div.,morgensyssel før dagen starter. Hekling : Jeg er på ferie. Foto : overalt og alltid. Husarbeid : Lytter på musikk eller bok. Bilkjøring : Tenker ut løsninger på ting og tang. Matlaging : Kjærringa er verst den dagen hun baker.....

Jeg strekker meg etter og verdsetter verdier/egenskaper som : være en god mor og venninne, tålmodighet, respekt, kjærlighet, ærlighet, vennskap, tilegne seg kunnskap om mennesker og godta hver enkelt for den de er, ha god moral m.m.

Se også min hjemmeside www.anjahsh.no

S-Varanger

Ferien 2010

Strikkeprosjekt

StrikkingPosted by Anja Helen Storø Hansen Thu, November 18, 2010 09:53:33

Startet ett nytt stikkeprosjekt for ca. en mnd. siden. Går litt tregt fordi jeg har så mange syprosjekt gående som også ligger og frister, så jeg tar litt strikking og masse søm nå for tiden.

Jeg strikker med superdeilig garn : en tråd Drops Alpaca nr. 6347 og en tråd Drops Kid-Silk nr.11 på pinne 4,5 og 5.

Slik skal resultatet bli når den blir ferdig en vakker dag.

Oppdatering 06.12.2010

Da var jeg kommet litt lenger på dette prosjektet. Nå må det legges litt til side slik at jeg får ferdig årets julegaver så får vi se når jeg får fortsette på denne igjen.

  • Comments(3)//blogg.anjahsh.no/#post128