Anjas Blogg

Anjas Blogg

Om meg

Jeg er en 1972-modell priviligert med 2 flotte gutter, 1990 og 1993-modell.

Slik sorterer jeg livet: Aktiviteter med guttene: Glede, latter, trivsel, lærerikt, kreativt, inspirerende, osv. Turer i skogen: Alle bekymringer fordufter. Quilting : Konsentrasjon, avslapping, høre på TV, terapi... Strikking :Når jeg ser på TV, pådriver til lekser og div.,morgensyssel før dagen starter. Hekling : Jeg er på ferie. Foto : overalt og alltid. Husarbeid : Lytter på musikk eller bok. Bilkjøring : Tenker ut løsninger på ting og tang. Matlaging : Kjærringa er verst den dagen hun baker.....

Jeg strekker meg etter og verdsetter verdier/egenskaper som : være en god mor og venninne, tålmodighet, respekt, kjærlighet, ærlighet, vennskap, tilegne seg kunnskap om mennesker og godta hver enkelt for den de er, ha god moral m.m.

Se også min hjemmeside www.anjahsh.no

S-Varanger

Ferien 2010

Pjoneboka

Hekling og pjoningPosted by Anja Helen Storø Hansen Thu, December 09, 2010 09:06:23

Pjoning i mitt hjerte

Gammel teknikk i nytt design av Monica Shultz

Pjoneboka er kommet i hus og jeg har lest og gleder meg til å starte på mitt første pjoneprosjekt. Litt mye å gjøre nå for tiden men håper på å snart få en ledig kveld til å prøve ut og ta frem mine heklekroker igjen. Det er lenge siden jeg har brukt heklekrok nå så det skal bli fint å få gjort det igjen.

I boken får man oppskrift på alt fra grytekluter og vesker, votter, hansker, hatter og luer, hårbånd og pulsvanter, babyklær og lekedyr til minstemann. Den inspirerer også til videre arbeid med pjoning og skaper mange ideer i hode mitt.

I pjoneboka finner man finner lure tips og opplæring for nybegynnere, men også mer utfordrende prosjekter for den viderekommende pjoner.

Har du lyst på denne boken kan du finne den her.

www.pjonica.no

http://epla.no/shops/pjonica/

  • Comments(1)//blogg.anjahsh.no/#post129