Anjas Blogg

Anjas Blogg

Om meg

Jeg er en 1972-modell priviligert med 2 flotte gutter, 1990 og 1993-modell.

Slik sorterer jeg livet: Aktiviteter med guttene: Glede, latter, trivsel, lærerikt, kreativt, inspirerende, osv. Turer i skogen: Alle bekymringer fordufter. Quilting : Konsentrasjon, avslapping, høre på TV, terapi... Strikking :Når jeg ser på TV, pådriver til lekser og div.,morgensyssel før dagen starter. Hekling : Jeg er på ferie. Foto : overalt og alltid. Husarbeid : Lytter på musikk eller bok. Bilkjøring : Tenker ut løsninger på ting og tang. Matlaging : Kjærringa er verst den dagen hun baker.....

Jeg strekker meg etter og verdsetter verdier/egenskaper som : være en god mor og venninne, tålmodighet, respekt, kjærlighet, ærlighet, vennskap, tilegne seg kunnskap om mennesker og godta hver enkelt for den de er, ha god moral m.m.

Se også min hjemmeside www.anjahsh.no

S-Varanger

Ferien 2010

Måkefjell

QuiltingPosted by Anja Helen Storø Hansen Thu, November 06, 2008 20:15:44

Måkefjell

Blog Image

Dette bildet ble veldig dårlig så jeg skal forsøke å ta et bedre i helga.

Dette bildet er laget stort sett ved hjelp av applikasjoner. Veldig moro å lage. Litt jobbing med å få fjellene på plass men tar man litt i gangen går det veldig greit. Jeg valgte å bruke motivstoff til himmel og hav. Til rammen brukte jeg et stoff som varierer i farger fra mørkt til lyst. Til fjellene valgte jeg grå noen har en grønntone.

Måkene er kun hvit stoff som er brukt. Det grå og sorte på måkene har jeg malt med Fabrico stoffpenner, men man kan også velge og applikere hvis man ønsker. Er litt mere arbeid da men det er en mulighet. Et tredje alternativ er å male med tråd med stoppefot og rettsøm.

Det første bildet viser bakrunnen til bildet og her er de eneste sømmene bortsett fra lukkekanten. Resten er applikasjoner.

Det andre bilde viser de fjellene jeg la først, etter å ha lagt disse å forsikret meg om at de ligger rett i forhold til hverandre og hvor de andre fjellene skal ligge, stryker jeg dem fast. Måkene strykes på til slutt etter at alle fjell er sydd fast.

Mønster på dette kan kjøpes hos Favorittquilt, Olaugs Quilt eller Desirees Lappeteknikk.

Flere bilder ligger på min hjemmeside under design.

  • Comments(1)//blogg.anjahsh.no/#post16