Anjas Blogg

Anjas Blogg

Om meg

Jeg er en 1972-modell priviligert med 2 flotte gutter, 1990 og 1993-modell.

Slik sorterer jeg livet: Aktiviteter med guttene: Glede, latter, trivsel, lærerikt, kreativt, inspirerende, osv. Turer i skogen: Alle bekymringer fordufter. Quilting : Konsentrasjon, avslapping, høre på TV, terapi... Strikking :Når jeg ser på TV, pådriver til lekser og div.,morgensyssel før dagen starter. Hekling : Jeg er på ferie. Foto : overalt og alltid. Husarbeid : Lytter på musikk eller bok. Bilkjøring : Tenker ut løsninger på ting og tang. Matlaging : Kjærringa er verst den dagen hun baker.....

Jeg strekker meg etter og verdsetter verdier/egenskaper som : være en god mor og venninne, tålmodighet, respekt, kjærlighet, ærlighet, vennskap, tilegne seg kunnskap om mennesker og godta hver enkelt for den de er, ha god moral m.m.

Se også min hjemmeside www.anjahsh.no

S-Varanger

Ferien 2010

Våren Gleder

QuiltingPosted by Anja Helen Storø Hansen Thu, November 06, 2008 20:26:44

Vårens Gleder er Løperglede nr. 4 hos Olaugs Quilt.

Mønsteret sendes ut til klubbens medlemmer ca. 1. Desember og kommer i fritt salg ca. 1. Mars 2009.

Det er 10 ledige plasser i klubben så det går enda å melde seg på.

Blog Image

Her har jeg sydd oppå en hel stoffbit. Bølgene kan man gjøre på to forskjellige måter. Jeg har ikke lyst til å røpe så mye om hvordan jeg har gjort bølgene men drevne quiltere vil antagelig skjønne det lett.

Her er 6 forskjellige tidlige blomster, derav navnet Vårens Gleder.

Ser kanskje ut som det er mye arbeid med denne, men det jeg brukte mest tid på var bølgene. Applikasjonene gikk egentlig ganske fort.

Flere bilder av denne finner du på min hjemmeside under kategorien Løperglede.

  • Comments(1)//blogg.anjahsh.no/#post17