Anjas Blogg

Anjas Blogg

Om meg

Jeg er en 1972-modell priviligert med 2 flotte gutter, 1990 og 1993-modell.

Slik sorterer jeg livet: Aktiviteter med guttene: Glede, latter, trivsel, lærerikt, kreativt, inspirerende, osv. Turer i skogen: Alle bekymringer fordufter. Quilting : Konsentrasjon, avslapping, høre på TV, terapi... Strikking :Når jeg ser på TV, pådriver til lekser og div.,morgensyssel før dagen starter. Hekling : Jeg er på ferie. Foto : overalt og alltid. Husarbeid : Lytter på musikk eller bok. Bilkjøring : Tenker ut løsninger på ting og tang. Matlaging : Kjærringa er verst den dagen hun baker.....

Jeg strekker meg etter og verdsetter verdier/egenskaper som : være en god mor og venninne, tålmodighet, respekt, kjærlighet, ærlighet, vennskap, tilegne seg kunnskap om mennesker og godta hver enkelt for den de er, ha god moral m.m.

Se også min hjemmeside www.anjahsh.no

S-Varanger

Ferien 2010

Hansker

VotterPosted by Anja Helen Storø Hansen Fri, November 07, 2008 09:39:48

Mine gutter trengte hansker og de vet alltid hvordan de vil det skal bli.

Min yngste ville ha svarte hansker mens min eldste ønsket seg fingervanter med røde og sorte striper. Også bredden på stripene var veldig viktig at de ble rett.

Blog Image

I mangel på rødt garn ville han ha hvit istedet. Jeg kunne jo bare strikke noen med rødt også senere sa han .... He,he... :) smiley....og var veldig fornøyd med at det blir to par på han istedet for bare ett par.

Ingen problem. Jeg synes det er kjempemoro at guttene har kommet over den perioden de ikke vil ha noen som helst kjennskap til hjemmeproduserte klær og da koser jeg meg.

  • Comments(6)//blogg.anjahsh.no/#post19