Anjas Blogg

Anjas Blogg

Om meg

Jeg er en 1972-modell priviligert med 2 flotte gutter, 1990 og 1993-modell.

Slik sorterer jeg livet: Aktiviteter med guttene: Glede, latter, trivsel, lærerikt, kreativt, inspirerende, osv. Turer i skogen: Alle bekymringer fordufter. Quilting : Konsentrasjon, avslapping, høre på TV, terapi... Strikking :Når jeg ser på TV, pådriver til lekser og div.,morgensyssel før dagen starter. Hekling : Jeg er på ferie. Foto : overalt og alltid. Husarbeid : Lytter på musikk eller bok. Bilkjøring : Tenker ut løsninger på ting og tang. Matlaging : Kjærringa er verst den dagen hun baker.....

Jeg strekker meg etter og verdsetter verdier/egenskaper som : være en god mor og venninne, tålmodighet, respekt, kjærlighet, ærlighet, vennskap, tilegne seg kunnskap om mennesker og godta hver enkelt for den de er, ha god moral m.m.

Se også min hjemmeside www.anjahsh.no

S-Varanger

Ferien 2010

Frost

NaturbilderPosted by Anja Helen Storø Hansen Tue, November 11, 2008 18:43:31

I dag fikk jeg tatt årets første frostbilder. Disse "frost-turene" mine er like spennende hver år, hva som er blitt skapt dette året.

Det sies at mye dukker opp med våren (av den ene eller andre varianten), men jeg synes det dukker like mye spennende opp når frosten kommer. Mye vakker å plukke med øyne og kamera.

Noen bilder ble jeg mer fornøyd med en andre. Legger ut alle jeg tok i dag untatt ett som jeg skal redigere på i photoshop først når jeg får en ledig stund. Litt mye på tapeten denne uken.

Blog Image

Blog Image

Blog Image

Blog ImageBlog Image

Blog Image

Blog Image

Blog Image

Blog Image

Blog Image

  • Comments(3)//blogg.anjahsh.no/#post21