Anjas Blogg

Anjas Blogg

Om meg

Jeg er en 1972-modell priviligert med 2 flotte gutter, 1990 og 1993-modell.

Slik sorterer jeg livet: Aktiviteter med guttene: Glede, latter, trivsel, lærerikt, kreativt, inspirerende, osv. Turer i skogen: Alle bekymringer fordufter. Quilting : Konsentrasjon, avslapping, høre på TV, terapi... Strikking :Når jeg ser på TV, pådriver til lekser og div.,morgensyssel før dagen starter. Hekling : Jeg er på ferie. Foto : overalt og alltid. Husarbeid : Lytter på musikk eller bok. Bilkjøring : Tenker ut løsninger på ting og tang. Matlaging : Kjærringa er verst den dagen hun baker.....

Jeg strekker meg etter og verdsetter verdier/egenskaper som : være en god mor og venninne, tålmodighet, respekt, kjærlighet, ærlighet, vennskap, tilegne seg kunnskap om mennesker og godta hver enkelt for den de er, ha god moral m.m.

Se også min hjemmeside www.anjahsh.no

S-Varanger

Ferien 2010

Tidligere arbeider

QuiltingPosted by Anja Helen Storø Hansen Mon, December 01, 2008 22:01:01

Fant noen arbeider jeg gjorde for noen år siden jeg fikk lyst til å vise frem.

Blog Image

Denne stjerna er en del av en større rund duk med 5 stjerner på. Dette prosjektet er håndquiltet. Er veldig glad i å quilte for hånd men det er sjelden jeg tar meg tid til det. Håper på flere prosjekt jeg kan gjøre det på.

Blog Image

Disse blåklokkene sydde jeg på et kurs jeg gikk på. Kurset tok for seg buede sømmer ved hjelp av frysepapir og det er ca. 2 år siden. Denne teknikken liker jeg veldig godt å arbeide med, det er bare så synd at det ikke er vits å lage mønster til denne teknikken fordi det er så dårlig salg på dette. Men jeg håper på å få tid til å kose meg med et slikt prosjekt snart likevel.

I mønsteret til disse var det ikke stilk på blåklokkene og det iriterte meg fordi jeg ikke likte at de hang i løse luften. Dette løste jeg med å tilføye min egen strek på mønsteret og dermed ble det til at jeg sydde 4 av den. Sommer, høst,vår og vinter. Bildene er quiltet for hånd.

Blog Image

Tro det eller ei. Jeg fant en UFO smiley. Denne startet jeg med på det samme kurset som blåklokkebildene og måkene er samme teknikk. Tenkte vist og applikere dem på dette himmelstoffet men så er det ikke kommet lenger.

Det må jeg gjøre noe med....snart.....skal bare........

  • Comments(0)//blogg.anjahsh.no/#post22