Anjas Blogg

Anjas Blogg

Om meg

Jeg er en 1972-modell priviligert med 2 flotte gutter, 1990 og 1993-modell.

Slik sorterer jeg livet: Aktiviteter med guttene: Glede, latter, trivsel, lærerikt, kreativt, inspirerende, osv. Turer i skogen: Alle bekymringer fordufter. Quilting : Konsentrasjon, avslapping, høre på TV, terapi... Strikking :Når jeg ser på TV, pådriver til lekser og div.,morgensyssel før dagen starter. Hekling : Jeg er på ferie. Foto : overalt og alltid. Husarbeid : Lytter på musikk eller bok. Bilkjøring : Tenker ut løsninger på ting og tang. Matlaging : Kjærringa er verst den dagen hun baker.....

Jeg strekker meg etter og verdsetter verdier/egenskaper som : være en god mor og venninne, tålmodighet, respekt, kjærlighet, ærlighet, vennskap, tilegne seg kunnskap om mennesker og godta hver enkelt for den de er, ha god moral m.m.

Se også min hjemmeside www.anjahsh.no

S-Varanger

Ferien 2010

Tentamen

LarsPosted by Anja Helen Storø Hansen Mon, December 01, 2008 22:18:43

Da er juletentamener avgitt og vi har fått den første karakteren i hus.

Blog ImageBlog Image

Dette er min yngste sønns engelsk-tentamen og jeg var så heldig at jeg fikk lov å vise frem hans supre karakter.

Han er en reser i språk og har interessert seg for flere språk, sånn som gresk, japansk, kinesisk, mandarin.....Språk som er umulig å finne lærere til.

Skal egentlig ikke så mye mer en norsk til for å vippe mor av pinnen og det har dere sikkert sett av skrivingen min i bloggen. (vennligst, ikke bruk rød penn på skjermen smiley )

  • Comments(2)//blogg.anjahsh.no/#post24