Anjas Blogg

Anjas Blogg

Om meg

Jeg er en 1972-modell priviligert med 2 flotte gutter, 1990 og 1993-modell.

Slik sorterer jeg livet: Aktiviteter med guttene: Glede, latter, trivsel, lærerikt, kreativt, inspirerende, osv. Turer i skogen: Alle bekymringer fordufter. Quilting : Konsentrasjon, avslapping, høre på TV, terapi... Strikking :Når jeg ser på TV, pådriver til lekser og div.,morgensyssel før dagen starter. Hekling : Jeg er på ferie. Foto : overalt og alltid. Husarbeid : Lytter på musikk eller bok. Bilkjøring : Tenker ut løsninger på ting og tang. Matlaging : Kjærringa er verst den dagen hun baker.....

Jeg strekker meg etter og verdsetter verdier/egenskaper som : være en god mor og venninne, tålmodighet, respekt, kjærlighet, ærlighet, vennskap, tilegne seg kunnskap om mennesker og godta hver enkelt for den de er, ha god moral m.m.

Se også min hjemmeside www.anjahsh.no

S-Varanger

Ferien 2010

Fotoalong

HB`fotoalongPosted by Anja Helen Storø Hansen Tue, December 09, 2008 15:18:49

Til temaene juleforberedelse og juleønske.

Blog Image

Blog Image

Til temaet juleønske har jeg tatt disse fuglebildene fordi jeg ønsker meg harmoni. Hva er da mer harmonisk en fugler som spiller den deiligste musikk du kan tenke deg. Lukke igjen øynene noen sekund og bare nyte fuglenes sang og naturens lyder.

Disse fuglene sang så vakkert til meg at jeg bare ble stående og ville ikke gi slipp på dem. Jeg var omentrent 4-5m fra dem og turte ikke ta ett skritt til.

Blog Image

Blog Image

Tema juleforberedelser hva skulle vi gjort med julegaver og kort som skal langt avgårde uten posten ????

Det en bildet ble veldig uklart men det var forventet, jeg skylder fremdeles på kamera fordi med mitt andre kamera har jeg ikke dette problemet. Det andre kamera mitt er ikke digitalt så derfor måtte jeg bruke dette til oppgavene.

  • Comments(0)//blogg.anjahsh.no/#post30