Anjas Blogg

Anjas Blogg

Om meg

Jeg er en 1972-modell priviligert med 2 flotte gutter, 1990 og 1993-modell.

Slik sorterer jeg livet: Aktiviteter med guttene: Glede, latter, trivsel, lærerikt, kreativt, inspirerende, osv. Turer i skogen: Alle bekymringer fordufter. Quilting : Konsentrasjon, avslapping, høre på TV, terapi... Strikking :Når jeg ser på TV, pådriver til lekser og div.,morgensyssel før dagen starter. Hekling : Jeg er på ferie. Foto : overalt og alltid. Husarbeid : Lytter på musikk eller bok. Bilkjøring : Tenker ut løsninger på ting og tang. Matlaging : Kjærringa er verst den dagen hun baker.....

Jeg strekker meg etter og verdsetter verdier/egenskaper som : være en god mor og venninne, tålmodighet, respekt, kjærlighet, ærlighet, vennskap, tilegne seg kunnskap om mennesker og godta hver enkelt for den de er, ha god moral m.m.

Se også min hjemmeside www.anjahsh.no

S-Varanger

Ferien 2010

Votter og hansker

VotterPosted by Anja Helen Storø Hansen Mon, December 22, 2008 06:32:41

Da har jeg gjort ferdig årets votte og hanskeproduksjon

Blog Image

Det var veldig så uklare bildene ble nå da......

Blå votter er strikket i Regia og bambino, begge garn superwash. Mønsteret er hentet gratis fra Drops Design nr. 47-6. Gjorde en liten endring på årstallet bare.

Hanskene er strikket i tynn Alpakka etter gratismønster fra Drops Design nr.102-37. Det er noe flettemønster på disse og her er mange vrangmasker.

Fingerhanskene er strikket i silke alpakka, mønster = eget opplegg i hodet.

  • Comments(1)//blogg.anjahsh.no/#post37