Anjas Blogg

Anjas Blogg

Om meg

Jeg er en 1972-modell priviligert med 2 flotte gutter, 1990 og 1993-modell.

Slik sorterer jeg livet: Aktiviteter med guttene: Glede, latter, trivsel, lærerikt, kreativt, inspirerende, osv. Turer i skogen: Alle bekymringer fordufter. Quilting : Konsentrasjon, avslapping, høre på TV, terapi... Strikking :Når jeg ser på TV, pådriver til lekser og div.,morgensyssel før dagen starter. Hekling : Jeg er på ferie. Foto : overalt og alltid. Husarbeid : Lytter på musikk eller bok. Bilkjøring : Tenker ut løsninger på ting og tang. Matlaging : Kjærringa er verst den dagen hun baker.....

Jeg strekker meg etter og verdsetter verdier/egenskaper som : være en god mor og venninne, tålmodighet, respekt, kjærlighet, ærlighet, vennskap, tilegne seg kunnskap om mennesker og godta hver enkelt for den de er, ha god moral m.m.

Se også min hjemmeside www.anjahsh.no

S-Varanger

Ferien 2010

Anna`s sminkepung

QuiltingPosted by Anja Helen Storø Hansen Mon, December 22, 2008 06:53:41

Da fikk jeg ferdig AnnaKa`s sminkepung

Blog Image

Jeg skjønner ikke dette, bildene var da helt fine i går kveld smiley Noe har skjedd i løpet av natta.

Dette er i allefall AnnaKas stor og liten...eee.. bare stor, uten elefanten. Valgte og istedet bruke motivstoff. Disse er utrolig raske og sy, hadde jeg fått halve dagen med symaskin hadde disse vært gjort i løpet av de timene. Spesielt siden jeg kuttet ut applikeringen.

  • Comments(0)//blogg.anjahsh.no/#post39