Anjas Blogg

Anjas Blogg

Om meg

Jeg er en 1972-modell priviligert med 2 flotte gutter, 1990 og 1993-modell.

Slik sorterer jeg livet: Aktiviteter med guttene: Glede, latter, trivsel, lærerikt, kreativt, inspirerende, osv. Turer i skogen: Alle bekymringer fordufter. Quilting : Konsentrasjon, avslapping, høre på TV, terapi... Strikking :Når jeg ser på TV, pådriver til lekser og div.,morgensyssel før dagen starter. Hekling : Jeg er på ferie. Foto : overalt og alltid. Husarbeid : Lytter på musikk eller bok. Bilkjøring : Tenker ut løsninger på ting og tang. Matlaging : Kjærringa er verst den dagen hun baker.....

Jeg strekker meg etter og verdsetter verdier/egenskaper som : være en god mor og venninne, tålmodighet, respekt, kjærlighet, ærlighet, vennskap, tilegne seg kunnskap om mennesker og godta hver enkelt for den de er, ha god moral m.m.

Se også min hjemmeside www.anjahsh.no

S-Varanger

Ferien 2010

Dånekåpe

StrikkingPosted by Anja Helen Storø Hansen Mon, December 29, 2008 10:14:01

Da har jeg fått begynt med ryggen

Blog Image

Blog Image

Bilder tatt med og uten blitz. Prøver og få frem den riktige fargen men har litt problemer med det. Det underste bildet ble litt for lilla. + en snute for mye smiley

Sico er veldig glad i bilder så han er snar når kamera kommer fram.

Strikker i Hifa Trollgarn på pinne nr. 6 fargen heter 722 og endrer seg veldig i forhold til dagslys og kunstig lys. Derfor er det vanskelig og gjengi den eksakt. Hvis jeg skal prøve og forklare fargen blir det noe sånt som Aubergine bare lysere.

Har strikket det ene forstykket og strikket da 128 omg opp til armfellingen, da blir kåpa 10cm kortere enn i oppskriften. I starten på ryggen har jeg lagt inn 15 ekstra omganger. De andre ekstra har jeg markert på mønsteret 2 og 2 omganger der jeg fikk til og putte dem uten og forstyrre mønsteret.

  • Comments(6)//blogg.anjahsh.no/#post41