Anjas Blogg

Anjas Blogg

Om meg

Jeg er en 1972-modell priviligert med 2 flotte gutter, 1990 og 1993-modell.

Slik sorterer jeg livet: Aktiviteter med guttene: Glede, latter, trivsel, lærerikt, kreativt, inspirerende, osv. Turer i skogen: Alle bekymringer fordufter. Quilting : Konsentrasjon, avslapping, høre på TV, terapi... Strikking :Når jeg ser på TV, pådriver til lekser og div.,morgensyssel før dagen starter. Hekling : Jeg er på ferie. Foto : overalt og alltid. Husarbeid : Lytter på musikk eller bok. Bilkjøring : Tenker ut løsninger på ting og tang. Matlaging : Kjærringa er verst den dagen hun baker.....

Jeg strekker meg etter og verdsetter verdier/egenskaper som : være en god mor og venninne, tålmodighet, respekt, kjærlighet, ærlighet, vennskap, tilegne seg kunnskap om mennesker og godta hver enkelt for den de er, ha god moral m.m.

Se også min hjemmeside www.anjahsh.no

S-Varanger

Ferien 2010

Januar/Februar- blokk

Sy sammen 2009Posted by Anja Helen Storø Hansen Sun, January 18, 2009 14:16:28

Jeg har gjort ferdig Sneglehuset i dag. Ser ut som den er skeiv på dette bildet men det er nok bare fotografen som er litt på skakke smiley

Hither & Yon

Denne ble det også tid til i dag smiley

Tok noen bilder som viser hvordan jeg legger bitene underveis. Følger med på spissen om det passer før jeg syr. Ser jeg har noen punkt som ikke stemmer helt men de skal få være slik.

På Hither & Yon måtte jeg skjære ned "vindmølla" lik sentrumsbiten før jeg sydde sammen midtremsen.

Blokkene har jeg tenkt og bruke til et lite slumreteppe. smiley

Fikk akkurat ferdig applikasjonsblokka før februar var over.

Den ene blomster er litt skeivt plassert men så selvfølgelig ikke det før jeg var ferdig med strykingen. Applikert for hånd, disse delene synes jeg er alt for små til å sy med maskin.

  • Comments(4)//blogg.anjahsh.no/#post48