Anjas Blogg

Anjas Blogg

Om meg

Jeg er en 1972-modell priviligert med 2 flotte gutter, 1990 og 1993-modell.

Slik sorterer jeg livet: Aktiviteter med guttene: Glede, latter, trivsel, lærerikt, kreativt, inspirerende, osv. Turer i skogen: Alle bekymringer fordufter. Quilting : Konsentrasjon, avslapping, høre på TV, terapi... Strikking :Når jeg ser på TV, pådriver til lekser og div.,morgensyssel før dagen starter. Hekling : Jeg er på ferie. Foto : overalt og alltid. Husarbeid : Lytter på musikk eller bok. Bilkjøring : Tenker ut løsninger på ting og tang. Matlaging : Kjærringa er verst den dagen hun baker.....

Jeg strekker meg etter og verdsetter verdier/egenskaper som : være en god mor og venninne, tålmodighet, respekt, kjærlighet, ærlighet, vennskap, tilegne seg kunnskap om mennesker og godta hver enkelt for den de er, ha god moral m.m.

Se også min hjemmeside www.anjahsh.no

S-Varanger

Ferien 2010

Februar 2009

Hals/skjerf alongPosted by Anja Helen Storø Hansen Fri, February 06, 2009 09:12:38

Jeg har strikket 2 halser til denne mnd. along.

Denne halsen strikket jeg i Babysilk fra DSA på pinne 3,5. Den er 1cm lenger en i oppskriten og jeg fikk da 12 knapper. Fellingen på denne ble jeg ikke fornøyd med så jeg spurte Karna etter hjelp.

Denne er noen rester i Tynn Alpakka fra DSA på pinne 3 + 10 masker i forhold til mønster. Det røde garnet stoppet på 11,5cm og det svarte sa stopp på 13 cm. På denne fikk jeg 9 knapper, som faktisk er mørkere en de ser ut her og blågrå men de passet bra synes jeg. Etter at Karna forklarte meg fellingen synes jeg at den ble mye penere på denne og kan se ut som en heklet kant. Ikke sikkert jeg gjorde det helt rett fordi jeg har aldri sjønt hvordan jeg gjør en økning foran,bak. Men jeg er nå fornøyd med kanten likevel.

  • Comments(5)//blogg.anjahsh.no/#post54