Anjas Blogg

Anjas Blogg

Om meg

Jeg er en 1972-modell priviligert med 2 flotte gutter, 1990 og 1993-modell.

Slik sorterer jeg livet: Aktiviteter med guttene: Glede, latter, trivsel, lærerikt, kreativt, inspirerende, osv. Turer i skogen: Alle bekymringer fordufter. Quilting : Konsentrasjon, avslapping, høre på TV, terapi... Strikking :Når jeg ser på TV, pådriver til lekser og div.,morgensyssel før dagen starter. Hekling : Jeg er på ferie. Foto : overalt og alltid. Husarbeid : Lytter på musikk eller bok. Bilkjøring : Tenker ut løsninger på ting og tang. Matlaging : Kjærringa er verst den dagen hun baker.....

Jeg strekker meg etter og verdsetter verdier/egenskaper som : være en god mor og venninne, tålmodighet, respekt, kjærlighet, ærlighet, vennskap, tilegne seg kunnskap om mennesker og godta hver enkelt for den de er, ha god moral m.m.

Se også min hjemmeside www.anjahsh.no

S-Varanger

Ferien 2010

Utmerkelse

AwardPosted by Anja Helen Storø Hansen Fri, February 06, 2009 20:57:36

Se her dere hva jeg har fått av snorkfrøken smiley

Kjempemoro med award, blir så glad for at noen synes jeg har gjort meg fortjent til utmerkelser smiley

Her er teksten som fulgte med, og som skal gis videre av andre igjen:

Denne bloggen investerer i og tror på NÆRHET - nærhet i rom,tid og forhold. Disse bloggerne er usedvanlige, sjarmerende og søte,og formålet er å finne og å være venner. De er ikke opptatt av utmerkelser og selvhevdelse. Vårt håp er at når båndene på disse utmerkelser er kuttet, vil enda flere vennskap ha forplantet seg. Vær vennlig å gi litt ekstra oppmerksomhet til disse!

Gi denne utmerkelsen til seks bloggere,som igjen må velge seg seks nye. Inkluder denne teksten på utmerkelsen deres.

Jeg skal plukke ut 6 og gi den videre til i løpet av helgen.

08.02.09 kl.19.00

Da har jeg valgt ut 6 som jeg ønsker og sende denne videre til. Noen er jeg ofte på besøk hos og noen er nyoppdagede blogger som jeg ønsker å besøke mer.

Jeg velger : Bergir, Birjit, Mimouna, Ulldilla, Strikkedilla og Zelena

  • Comments(4)//blogg.anjahsh.no/#post55