Anjas Blogg

Anjas Blogg

Om meg

Jeg er en 1972-modell priviligert med 2 flotte gutter, 1990 og 1993-modell.

Slik sorterer jeg livet: Aktiviteter med guttene: Glede, latter, trivsel, lærerikt, kreativt, inspirerende, osv. Turer i skogen: Alle bekymringer fordufter. Quilting : Konsentrasjon, avslapping, høre på TV, terapi... Strikking :Når jeg ser på TV, pådriver til lekser og div.,morgensyssel før dagen starter. Hekling : Jeg er på ferie. Foto : overalt og alltid. Husarbeid : Lytter på musikk eller bok. Bilkjøring : Tenker ut løsninger på ting og tang. Matlaging : Kjærringa er verst den dagen hun baker.....

Jeg strekker meg etter og verdsetter verdier/egenskaper som : være en god mor og venninne, tålmodighet, respekt, kjærlighet, ærlighet, vennskap, tilegne seg kunnskap om mennesker og godta hver enkelt for den de er, ha god moral m.m.

Se også min hjemmeside www.anjahsh.no

S-Varanger

Ferien 2010

Puls Februar

Pulsvarmer alongPosted by Anja Helen Storø Hansen Fri, February 13, 2009 11:08:29

Månedens puls er ferdig smiley

Strikket i Drops Kid-Silk farge nr.05. Den heter gammelrosa men synes fargen var like mye lavendel alt etter lyset. Brukte ca. 11gr. Likte disse veldig godt.

Drops Design 108-4

Synes Kid-Silk er litt tregt å strikke men er superfornøyd med resultatet. Har garn til å strikke sjerfet til disse også men det kan hende det ikke blir før til sommeren jeg starter på det.

  • Comments(6)//blogg.anjahsh.no/#post59