Anjas Blogg

Anjas Blogg

Om meg

Jeg er en 1972-modell priviligert med 2 flotte gutter, 1990 og 1993-modell.

Slik sorterer jeg livet: Aktiviteter med guttene: Glede, latter, trivsel, lærerikt, kreativt, inspirerende, osv. Turer i skogen: Alle bekymringer fordufter. Quilting : Konsentrasjon, avslapping, høre på TV, terapi... Strikking :Når jeg ser på TV, pådriver til lekser og div.,morgensyssel før dagen starter. Hekling : Jeg er på ferie. Foto : overalt og alltid. Husarbeid : Lytter på musikk eller bok. Bilkjøring : Tenker ut løsninger på ting og tang. Matlaging : Kjærringa er verst den dagen hun baker.....

Jeg strekker meg etter og verdsetter verdier/egenskaper som : være en god mor og venninne, tålmodighet, respekt, kjærlighet, ærlighet, vennskap, tilegne seg kunnskap om mennesker og godta hver enkelt for den de er, ha god moral m.m.

Se også min hjemmeside www.anjahsh.no

S-Varanger

Ferien 2010

Sy Sammen - April

Sy sammen 2009Posted by Anja Helen Storø Hansen Wed, April 01, 2009 07:21:11

Blokkene for april heter Handy Andy og Yankee Puzzle.

OBS! Lagt ut på nytt 03.04.2009 kl. 14.42 pga feil mål i kutteliste

Håper dere tilgir meg feilen som skjedde i printingen

Har også lagt ved en applikasjonsblokk men ikke skevet fremgangsmåte på denne siden vi skulle konsentrere oss om lappeteknikk. Applikasjonsdelene er ikke speilvendt så hvis bruker vlisofiks og vil ha den lik tegningen må du gjøre det. Tegn etter heltrukket linje.

Da ønsker jeg lykke til med blokkene og håper på mange blokker.

Legg igjen beskjed så jeg får vite om det er interesse for blokkene smiley

  • Comments(5)//blogg.anjahsh.no/#post69