Anjas Blogg

Anjas Blogg

Om meg

Jeg er en 1972-modell priviligert med 2 flotte gutter, 1990 og 1993-modell.

Slik sorterer jeg livet: Aktiviteter med guttene: Glede, latter, trivsel, lærerikt, kreativt, inspirerende, osv. Turer i skogen: Alle bekymringer fordufter. Quilting : Konsentrasjon, avslapping, høre på TV, terapi... Strikking :Når jeg ser på TV, pådriver til lekser og div.,morgensyssel før dagen starter. Hekling : Jeg er på ferie. Foto : overalt og alltid. Husarbeid : Lytter på musikk eller bok. Bilkjøring : Tenker ut løsninger på ting og tang. Matlaging : Kjærringa er verst den dagen hun baker.....

Jeg strekker meg etter og verdsetter verdier/egenskaper som : være en god mor og venninne, tålmodighet, respekt, kjærlighet, ærlighet, vennskap, tilegne seg kunnskap om mennesker og godta hver enkelt for den de er, ha god moral m.m.

Se også min hjemmeside www.anjahsh.no

S-Varanger

Ferien 2010

Pulsvarmere april

Pulsvarmer alongPosted by Anja Helen Storø Hansen Sun, April 05, 2009 19:41:44

Ferdig med to par pulsvarmere smiley

Disse heter Gentlemen`s Cuff og er strikker med Mor Aase på pinner 3mm.

Lars ville ha dem sort og han var veldig ivrig i å få meg i gang med dem så da måtte jeg jo bare strikke disse først denne måneden. Ikke nok med at han hadde det travelt med disse, han hadde det så travelt at når jeg var ferdig med den ene måtte jeg feste trådene på den med en gang så han fikk prøve den ordentlig så han sa. Pulsvarmeren ble på den hånden, også da han skulle besøke en kompis dro han med bare denne ene på seg.

Mor sitter da hjemme å strikker på nr. to og det første han spør etter når jeg henter han er om den andre er ferdig, jada sier jeg. Med litt streng stemme spør Lars om jeg har festet trådene, og mor svarer jada, det fikk jeg også gjort.

Han ble med andre ord kjempeglad for disse, og han er kresen så dette må da være noe for alle gutter.

Lars hadde til og med sovet med disse om natta, smilte han om morgenen da han sto opp.

Disse pulsvarmerne ble til meg selv. Er strikket i Baby ull på pinne 3mm og heter Kyla Mittens. Likte disse veldig godt og de var morsomme å strikke også bortsett fra første omgang. Tok lang tid og bobble meg gjennom den. Tror nok det blir flere Kyla om en stund.

  • Comments(2)//blogg.anjahsh.no/#post70