Anjas Blogg

Anjas Blogg

Om meg

Jeg er en 1972-modell priviligert med 2 flotte gutter, 1990 og 1993-modell.

Slik sorterer jeg livet: Aktiviteter med guttene: Glede, latter, trivsel, lærerikt, kreativt, inspirerende, osv. Turer i skogen: Alle bekymringer fordufter. Quilting : Konsentrasjon, avslapping, høre på TV, terapi... Strikking :Når jeg ser på TV, pådriver til lekser og div.,morgensyssel før dagen starter. Hekling : Jeg er på ferie. Foto : overalt og alltid. Husarbeid : Lytter på musikk eller bok. Bilkjøring : Tenker ut løsninger på ting og tang. Matlaging : Kjærringa er verst den dagen hun baker.....

Jeg strekker meg etter og verdsetter verdier/egenskaper som : være en god mor og venninne, tålmodighet, respekt, kjærlighet, ærlighet, vennskap, tilegne seg kunnskap om mennesker og godta hver enkelt for den de er, ha god moral m.m.

Se også min hjemmeside www.anjahsh.no

S-Varanger

Ferien 2010

Mars-April-skjerf

Hals/skjerf alongPosted by Anja Helen Storø Hansen Tue, April 07, 2009 20:25:20

Endelig var jeg ferdig med Kid-Silk for denne gangen. Igjen klager jeg min arme nød over å måtte strikke med dette garnet og at jeg aldri lærer. Samtidig vet jeg at jeg har 4 nøster liggende av samme garn men tror de skal få ligge der en stund til. Må mote meg opp til det garnet.

Mønsteret er hentet fra garnstudio og stikket på pinne 3,5. Det er nok ikke like langt som i oppskriften men jeg synes det var langt nok nå for meg. Er veldig fornøyd ellers og synes fargen og skjerfet ble flott til slutt.

  • Comments(1)//blogg.anjahsh.no/#post71