Anjas Blogg

Anjas Blogg

Om meg

Jeg er en 1972-modell priviligert med 2 flotte gutter, 1990 og 1993-modell.

Slik sorterer jeg livet: Aktiviteter med guttene: Glede, latter, trivsel, lærerikt, kreativt, inspirerende, osv. Turer i skogen: Alle bekymringer fordufter. Quilting : Konsentrasjon, avslapping, høre på TV, terapi... Strikking :Når jeg ser på TV, pådriver til lekser og div.,morgensyssel før dagen starter. Hekling : Jeg er på ferie. Foto : overalt og alltid. Husarbeid : Lytter på musikk eller bok. Bilkjøring : Tenker ut løsninger på ting og tang. Matlaging : Kjærringa er verst den dagen hun baker.....

Jeg strekker meg etter og verdsetter verdier/egenskaper som : være en god mor og venninne, tålmodighet, respekt, kjærlighet, ærlighet, vennskap, tilegne seg kunnskap om mennesker og godta hver enkelt for den de er, ha god moral m.m.

Se også min hjemmeside www.anjahsh.no

S-Varanger

Ferien 2010

Resultat av hemmelig venn

Hals,skjerf og sjalPosted by Anja Helen Storø Hansen Thu, April 09, 2009 08:55:55

Dette er hva jeg fikk av garnet i min første hemmelig venn runde. 1 pannebånd og en hals. Det manglet ca 5 cm på halsen som jeg tok en anen farge på men det ble fint likevel. Likte både pannebåndet og halsen godt og veldig enkle og strikke.

Fargen og garnet er av samme nøste men tatt i forskjellig lys så det ser ut som her er to forskjellige..Halsens farge er slik det er i virkeligheten.

Pannebåndet heter Hilda og halsen Ilean. Ilean kan man finne inne på Ravelry er litt usikker på hvor mønsteret til pannebåndet ble hentet.

Da har jeg noen smykker som skal lages igjen av gaven + et lilla stoff som skal plasseres sammen med andre farger i et prosjekt som jeg er litt usikker på når jeg får startet med.

  • Comments(0)//blogg.anjahsh.no/#post72