Anjas Blogg

Anjas Blogg

Om meg

Jeg er en 1972-modell priviligert med 2 flotte gutter, 1990 og 1993-modell.

Slik sorterer jeg livet: Aktiviteter med guttene: Glede, latter, trivsel, lærerikt, kreativt, inspirerende, osv. Turer i skogen: Alle bekymringer fordufter. Quilting : Konsentrasjon, avslapping, høre på TV, terapi... Strikking :Når jeg ser på TV, pådriver til lekser og div.,morgensyssel før dagen starter. Hekling : Jeg er på ferie. Foto : overalt og alltid. Husarbeid : Lytter på musikk eller bok. Bilkjøring : Tenker ut løsninger på ting og tang. Matlaging : Kjærringa er verst den dagen hun baker.....

Jeg strekker meg etter og verdsetter verdier/egenskaper som : være en god mor og venninne, tålmodighet, respekt, kjærlighet, ærlighet, vennskap, tilegne seg kunnskap om mennesker og godta hver enkelt for den de er, ha god moral m.m.

Se også min hjemmeside www.anjahsh.no

S-Varanger

Ferien 2010

Handy Andy og Yankee Puzzle

Sy sammen 2009Posted by Anja Helen Storø Hansen Sat, April 18, 2009 11:38:31

Blokkene for April er ferdige bortsett fra applikasjonsblokken som jeg ikke vet om jeg får klar nå i April men den kommer etterhvert.

Ble fornøyd med Handy Andy. Både stoffvalget og sømmen ble bra.

Må jo si meg fornøyd med Yankee Puzzle også, som er den enkleste av disse to. Ser nå jeg har en hjørnemiss men den er ikke så stor at jeg kommer til å gjøre noe med den. Synes det er greit med litt miss for da ser det ikke så "kunstig ut".

  • Comments(2)//blogg.anjahsh.no/#post79