Anjas Blogg

Anjas Blogg

Om meg

Jeg er en 1972-modell priviligert med 2 flotte gutter, 1990 og 1993-modell.

Slik sorterer jeg livet: Aktiviteter med guttene: Glede, latter, trivsel, lærerikt, kreativt, inspirerende, osv. Turer i skogen: Alle bekymringer fordufter. Quilting : Konsentrasjon, avslapping, høre på TV, terapi... Strikking :Når jeg ser på TV, pådriver til lekser og div.,morgensyssel før dagen starter. Hekling : Jeg er på ferie. Foto : overalt og alltid. Husarbeid : Lytter på musikk eller bok. Bilkjøring : Tenker ut løsninger på ting og tang. Matlaging : Kjærringa er verst den dagen hun baker.....

Jeg strekker meg etter og verdsetter verdier/egenskaper som : være en god mor og venninne, tålmodighet, respekt, kjærlighet, ærlighet, vennskap, tilegne seg kunnskap om mennesker og godta hver enkelt for den de er, ha god moral m.m.

Se også min hjemmeside www.anjahsh.no

S-Varanger

Ferien 2010

Drops design 100-20

SokkealongPosted by Anja Helen Storø Hansen Tue, April 21, 2009 17:50:05

Dette er Drops Design nr. 100-20. Egentlig skulle jeg valgt et ensfarget nøste men det ble nå dette som passet med strikkefasthet. Startet på et anet garn først, rekte opp tre ganger før jeg fant riktig masketall bare for å finne ut når jeg var kommet til helen at jeg ikke tok sjansen på at det var nok garn jeg hadde. Så da rekte jeg opp de også og startet med ett nøste jeg hviste jeg hadde nok av.

Prøver å vise hvordan mønsteret er med et ekstra bilde. Akkurat idet jeg knipser legger hunden seg i veien. Typisk. Ja, ja, vi ser nå mønsteret likevel her. Har strikket dem litt kortere i oppskriften. Har det med å ikke stole på at jeg har nok garn så egentlig skulle jeg bare ha satset på tå-opp sokker.

Garnet har jeg kjøpt hos AvaAdore

  • Comments(8)//blogg.anjahsh.no/#post81