Anjas Blogg

Anjas Blogg

Om meg

Jeg er en 1972-modell priviligert med 2 flotte gutter, 1990 og 1993-modell.

Slik sorterer jeg livet: Aktiviteter med guttene: Glede, latter, trivsel, lærerikt, kreativt, inspirerende, osv. Turer i skogen: Alle bekymringer fordufter. Quilting : Konsentrasjon, avslapping, høre på TV, terapi... Strikking :Når jeg ser på TV, pådriver til lekser og div.,morgensyssel før dagen starter. Hekling : Jeg er på ferie. Foto : overalt og alltid. Husarbeid : Lytter på musikk eller bok. Bilkjøring : Tenker ut løsninger på ting og tang. Matlaging : Kjærringa er verst den dagen hun baker.....

Jeg strekker meg etter og verdsetter verdier/egenskaper som : være en god mor og venninne, tålmodighet, respekt, kjærlighet, ærlighet, vennskap, tilegne seg kunnskap om mennesker og godta hver enkelt for den de er, ha god moral m.m.

Se også min hjemmeside www.anjahsh.no

S-Varanger

Ferien 2010

Mai

Sy sammen 2009Posted by Anja Helen Storø Hansen Sat, April 25, 2009 11:58:59

Jeg er tidlig ute denne mnd. men alt har sine grunnersmiley

Her er iallefall Mai-blokkene og det kan hende disse blir de siste blokkene jeg legger ut. Mai måned får være den avgjørende mnd.

Windmill og Doble x nr 4 er gjeldene for Mai og jeg håper målene denne gangen er blitt riktige.

Så er det som i April at du legger igjen beskjed om at du har lastet blokkene. Dette er med på å avgjøre om jeg fortsetter og legge ut blokker.

Skriver du også din bloggadresse finner jeg bloggen din smiley

  • Comments(4)//blogg.anjahsh.no/#post82