Anjas Blogg

Anjas Blogg

Om meg

Jeg er en 1972-modell priviligert med 2 flotte gutter, 1990 og 1993-modell.

Slik sorterer jeg livet: Aktiviteter med guttene: Glede, latter, trivsel, lærerikt, kreativt, inspirerende, osv. Turer i skogen: Alle bekymringer fordufter. Quilting : Konsentrasjon, avslapping, høre på TV, terapi... Strikking :Når jeg ser på TV, pådriver til lekser og div.,morgensyssel før dagen starter. Hekling : Jeg er på ferie. Foto : overalt og alltid. Husarbeid : Lytter på musikk eller bok. Bilkjøring : Tenker ut løsninger på ting og tang. Matlaging : Kjærringa er verst den dagen hun baker.....

Jeg strekker meg etter og verdsetter verdier/egenskaper som : være en god mor og venninne, tålmodighet, respekt, kjærlighet, ærlighet, vennskap, tilegne seg kunnskap om mennesker og godta hver enkelt for den de er, ha god moral m.m.

Se også min hjemmeside www.anjahsh.no

S-Varanger

Ferien 2010

Mai blokker

Sy sammen 2009Posted by Anja Helen Storø Hansen Fri, May 01, 2009 20:31:16

Denne blokker er windmill som skal brukes til slumreteppet jeg holder på med til sy sammen prosjektet. Den andre blokken kommer litt senere. Må sy applikasjoner på en fane til 17.mai før jeg fortsetter med mitt.

1.Mai var satt av til sy-date på hobbyboden. Den ene blokken er den som er bilde av over her. De to andre skal jeg quilte og lage brikker av. Alle 12,5".

Ferdig bildet av disse kommer senere. Da legger jeg også bildet i fargealongen og fotoalongen.

  • Comments(2)//blogg.anjahsh.no/#post84