Anjas Blogg

Anjas Blogg

Om meg

Jeg er en 1972-modell priviligert med 2 flotte gutter, 1990 og 1993-modell.

Slik sorterer jeg livet: Aktiviteter med guttene: Glede, latter, trivsel, lærerikt, kreativt, inspirerende, osv. Turer i skogen: Alle bekymringer fordufter. Quilting : Konsentrasjon, avslapping, høre på TV, terapi... Strikking :Når jeg ser på TV, pådriver til lekser og div.,morgensyssel før dagen starter. Hekling : Jeg er på ferie. Foto : overalt og alltid. Husarbeid : Lytter på musikk eller bok. Bilkjøring : Tenker ut løsninger på ting og tang. Matlaging : Kjærringa er verst den dagen hun baker.....

Jeg strekker meg etter og verdsetter verdier/egenskaper som : være en god mor og venninne, tålmodighet, respekt, kjærlighet, ærlighet, vennskap, tilegne seg kunnskap om mennesker og godta hver enkelt for den de er, ha god moral m.m.

Se også min hjemmeside www.anjahsh.no

S-Varanger

Ferien 2010

Mono`s Twist

Hals/skjerf alongPosted by Anja Helen Storø Hansen Sat, May 02, 2009 20:23:01

Hals/skjerfalongens oppgave for Mai er fullført med Kid-Silk og pinne 6. La opp 50 flere masker enn oppskriften sier, kanskje litt for mye men tror det hadde blitt for lite med 100 masker. Gikk fort og strikke dette til tross for en ekstremt treg første og andre omgang, for jeg først fant rytmen gikk det greit.

  • Comments(3)//blogg.anjahsh.no/#post85