Anjas Blogg

Anjas Blogg

Om meg

Jeg er en 1972-modell priviligert med 2 flotte gutter, 1990 og 1993-modell.

Slik sorterer jeg livet: Aktiviteter med guttene: Glede, latter, trivsel, lærerikt, kreativt, inspirerende, osv. Turer i skogen: Alle bekymringer fordufter. Quilting : Konsentrasjon, avslapping, høre på TV, terapi... Strikking :Når jeg ser på TV, pådriver til lekser og div.,morgensyssel før dagen starter. Hekling : Jeg er på ferie. Foto : overalt og alltid. Husarbeid : Lytter på musikk eller bok. Bilkjøring : Tenker ut løsninger på ting og tang. Matlaging : Kjærringa er verst den dagen hun baker.....

Jeg strekker meg etter og verdsetter verdier/egenskaper som : være en god mor og venninne, tålmodighet, respekt, kjærlighet, ærlighet, vennskap, tilegne seg kunnskap om mennesker og godta hver enkelt for den de er, ha god moral m.m.

Se også min hjemmeside www.anjahsh.no

S-Varanger

Ferien 2010

Pixie warmers

Pulsvarmer alongPosted by Anja Helen Storø Hansen Sat, May 09, 2009 07:27:21

Pixie Warmers har jeg stikket i noe Heilo jeg fant og på pinne 3,5.

Litt kjedelig med alle de vrangmaskene men ellers var de greie. Mønster som er fort gjort å lære seg utenatt, fire omganger så var mønsteret overflødig.

Det skulle egentlig være picotkant på disse men jeg og picotkanter er fremdeles ikke blitt venner og akkurat nå har jeg så mye å gjøre at jeg ikke hadde tid til å krangle frem riktig kant. Jeg har felt av med vridd rett men kunne like godt valgt og felle av med rettmasker.

  • Comments(1)//blogg.anjahsh.no/#post86