Anjas Blogg

Anjas Blogg

Om meg

Jeg er en 1972-modell priviligert med 2 flotte gutter, 1990 og 1993-modell.

Slik sorterer jeg livet: Aktiviteter med guttene: Glede, latter, trivsel, lærerikt, kreativt, inspirerende, osv. Turer i skogen: Alle bekymringer fordufter. Quilting : Konsentrasjon, avslapping, høre på TV, terapi... Strikking :Når jeg ser på TV, pådriver til lekser og div.,morgensyssel før dagen starter. Hekling : Jeg er på ferie. Foto : overalt og alltid. Husarbeid : Lytter på musikk eller bok. Bilkjøring : Tenker ut løsninger på ting og tang. Matlaging : Kjærringa er verst den dagen hun baker.....

Jeg strekker meg etter og verdsetter verdier/egenskaper som : være en god mor og venninne, tålmodighet, respekt, kjærlighet, ærlighet, vennskap, tilegne seg kunnskap om mennesker og godta hver enkelt for den de er, ha god moral m.m.

Se også min hjemmeside www.anjahsh.no

S-Varanger

Ferien 2010

Hagen min 13.Mai

NaturbilderPosted by Anja Helen Storø Hansen Thu, May 14, 2009 20:47:11

I går gikk jeg en runde i hagen for å se hva jeg har å gjøre. Her er mye plukking av dødt rusk og rask men fant da også noen gleder. Husker ikke hva alle heter men det betyr ingenting.

Flere bilder av hagen kan du se i mitt galleri hvis du har tid og lyst.

Her er mange Akeleier i min hage, for det meste blå og lilla så her trenger jeg littt flere farger føler jeg.

Her er mine liljer på tur frem i lyset. Disse er oransje kunne tenkt meg flere i andre farger av liljene også.

Lungeurt er også en blomst jeg har mange av. Veldig fin å dele også.

Ingen hage uten Primula......

eller rosenrot.

Markjordbær finnes her også.

Så har det seg slik at jeg har en hel del med fugler i min hage. Vet jo ikke hva alle heter men de synger pent og jeg trives veldig godt med og ha dem her så ingen katt i dette hus. De har sine stille stunder og singe sangstunder i løpet av døgnet og du kan høre på fuglene sånn omentrent når vi er på døgnet.

Denne gikk og samlet på ulla min hund kaster av seg på denne årstiden. Veldig urolig fugl og jeg kunne jo ikke få den til å stå i ro mens jeg tok bilder heller så dette ble uklårt.

Den brydde seg verken om meg eller hunden som var i umiddelbar nærhet. Jeg tror Sico liker fuglene veldig godt, det er akkurat som han sitter og lytter og følger med på dem når han er ute. Dette har han gjort helt siden han var valp.

I toppen av et tre.....

  • Comments(2)//blogg.anjahsh.no/#post87