Anjas Blogg

Anjas Blogg

Om meg

Jeg er en 1972-modell priviligert med 2 flotte gutter, 1990 og 1993-modell.

Slik sorterer jeg livet: Aktiviteter med guttene: Glede, latter, trivsel, lærerikt, kreativt, inspirerende, osv. Turer i skogen: Alle bekymringer fordufter. Quilting : Konsentrasjon, avslapping, høre på TV, terapi... Strikking :Når jeg ser på TV, pådriver til lekser og div.,morgensyssel før dagen starter. Hekling : Jeg er på ferie. Foto : overalt og alltid. Husarbeid : Lytter på musikk eller bok. Bilkjøring : Tenker ut løsninger på ting og tang. Matlaging : Kjærringa er verst den dagen hun baker.....

Jeg strekker meg etter og verdsetter verdier/egenskaper som : være en god mor og venninne, tålmodighet, respekt, kjærlighet, ærlighet, vennskap, tilegne seg kunnskap om mennesker og godta hver enkelt for den de er, ha god moral m.m.

Se også min hjemmeside www.anjahsh.no

S-Varanger

Ferien 2010

Hubby House Socks

SokkealongPosted by Anja Helen Storø Hansen Wed, May 27, 2009 15:01:27

Å strikke grønt i dette hus og tro jeg skal bruke det selv er farlig. Min yngste sønns yndlingsfarge er grønn og han var snar å spørre hva jeg strikker når han så garnfargen. Dermed var det helt klart hvem som skulle ha disse sokkene. Fikk til og med ta bildet av hans føtter så her sitter han og vifter med nye sokker.

Sokkene er strikket på pinne 3mm med garn kjøpt hos AvaAvadore. Flott garn og strikke med bare synd det sendes fra utlandet.

Mønsteret kan hentes gratis hvis du er medlem på Ravelry.

  • Comments(4)//blogg.anjahsh.no/#post89