Anjas Blogg

Anjas Blogg

Om meg

Jeg er en 1972-modell priviligert med 2 flotte gutter, 1990 og 1993-modell.

Slik sorterer jeg livet: Aktiviteter med guttene: Glede, latter, trivsel, lærerikt, kreativt, inspirerende, osv. Turer i skogen: Alle bekymringer fordufter. Quilting : Konsentrasjon, avslapping, høre på TV, terapi... Strikking :Når jeg ser på TV, pådriver til lekser og div.,morgensyssel før dagen starter. Hekling : Jeg er på ferie. Foto : overalt og alltid. Husarbeid : Lytter på musikk eller bok. Bilkjøring : Tenker ut løsninger på ting og tang. Matlaging : Kjærringa er verst den dagen hun baker.....

Jeg strekker meg etter og verdsetter verdier/egenskaper som : være en god mor og venninne, tålmodighet, respekt, kjærlighet, ærlighet, vennskap, tilegne seg kunnskap om mennesker og godta hver enkelt for den de er, ha god moral m.m.

Se også min hjemmeside www.anjahsh.no

S-Varanger

Ferien 2010

Mystic Rose

Hals,skjerf og sjalPosted by Anja Helen Storø Hansen Tue, June 02, 2009 16:29:42

Her har det vært stille i dag og ingenting på jobb og gjøre siden vi har hatt strømbrudd fra 10.30 - ca. 14.00. I tilegg kunne jeg ikke få på sikringen til stue og loft så da var nettet ikke tilgjengelig før kl. 16.15 da jeg fikk hjelp til å fikse den siste sikringen. Utrolig hvor stille det blir og hvor rastløs jeg blir av strømbrudd, men nå er alt heldigvis i orden igjen.

Siden jeg ikke fikk jobbet i dag fikk jeg festet tråder og tatt bilder av mitt Mystic Roses sjal isteden. Slik ble det.

Dette har jeg strikket på Huldra fra Hillesvåg på pinne 3,5mm. Brukte ca. 270gr.

Fargenr. 8011

Disse to nederste bildene viser ikke riktig farge men det øverste bildet er ganske likt slik det er i virkeligheten. Jeg må jo si meg kjempefornøyd me dette sjalet.

  • Comments(5)//blogg.anjahsh.no/#post91