Anjas Blogg

Anjas Blogg

Om meg

Jeg er en 1972-modell priviligert med 2 flotte gutter, 1990 og 1993-modell.

Slik sorterer jeg livet: Aktiviteter med guttene: Glede, latter, trivsel, lærerikt, kreativt, inspirerende, osv. Turer i skogen: Alle bekymringer fordufter. Quilting : Konsentrasjon, avslapping, høre på TV, terapi... Strikking :Når jeg ser på TV, pådriver til lekser og div.,morgensyssel før dagen starter. Hekling : Jeg er på ferie. Foto : overalt og alltid. Husarbeid : Lytter på musikk eller bok. Bilkjøring : Tenker ut løsninger på ting og tang. Matlaging : Kjærringa er verst den dagen hun baker.....

Jeg strekker meg etter og verdsetter verdier/egenskaper som : være en god mor og venninne, tålmodighet, respekt, kjærlighet, ærlighet, vennskap, tilegne seg kunnskap om mennesker og godta hver enkelt for den de er, ha god moral m.m.

Se også min hjemmeside www.anjahsh.no

S-Varanger

Ferien 2010

Sonar

QuiltingPosted by Anja Helen Storø Hansen Sun, June 14, 2009 19:03:21

Jeg ble ferdig med Sonar i går. Hadde bare å sy på glidelåsen igjen i går og det sydde jeg på i bilen mens min sønn var på bowling sammen med en kompis som fylte år.

Reima hadde jeg ikke nok stoff til så den ble litt smalere enn i mønsteret og jeg lappet sammen stoffer som jeg hadde brukt ellers på veska. Dette blir Veska jeg bruker når jeg skal ha med PC.

Slik ble da min Sonar foran og bak.

  • Comments(2)//blogg.anjahsh.no/#post94