Anjas Blogg

Anjas Blogg

Om meg

Jeg er en 1972-modell priviligert med 2 flotte gutter, 1990 og 1993-modell.

Slik sorterer jeg livet: Aktiviteter med guttene: Glede, latter, trivsel, lærerikt, kreativt, inspirerende, osv. Turer i skogen: Alle bekymringer fordufter. Quilting : Konsentrasjon, avslapping, høre på TV, terapi... Strikking :Når jeg ser på TV, pådriver til lekser og div.,morgensyssel før dagen starter. Hekling : Jeg er på ferie. Foto : overalt og alltid. Husarbeid : Lytter på musikk eller bok. Bilkjøring : Tenker ut løsninger på ting og tang. Matlaging : Kjærringa er verst den dagen hun baker.....

Jeg strekker meg etter og verdsetter verdier/egenskaper som : være en god mor og venninne, tålmodighet, respekt, kjærlighet, ærlighet, vennskap, tilegne seg kunnskap om mennesker og godta hver enkelt for den de er, ha god moral m.m.

Se også min hjemmeside www.anjahsh.no

S-Varanger

Ferien 2010

Army Inspired socks

SokkealongPosted by Anja Helen Storø Hansen Wed, June 24, 2009 19:48:20

Sokkene for Juni er Army inspired socks

Jeg har strikket disse på Senja farge nr.341 og pinner nr 3mm. Vrangborden gikk fryktelig tregt fordi det er en vrang og en vridd rett. Det ble også litt kortere enn i oppskriften men likevel lenger enn jeg bruker strikke vrangbord så da er det vel OK. Knappepynten kuttet jeg også ut.

Vet ikke om Senja var helt det riktige å strikke sokker på men det ble nå det.

Disse sokkene skal min mor ha.

  • Comments(3)//blogg.anjahsh.no/#post97