Anjas Blogg

Anjas Blogg

Om meg

Jeg er en 1972-modell priviligert med 2 flotte gutter, 1990 og 1993-modell.

Slik sorterer jeg livet: Aktiviteter med guttene: Glede, latter, trivsel, lærerikt, kreativt, inspirerende, osv. Turer i skogen: Alle bekymringer fordufter. Quilting : Konsentrasjon, avslapping, høre på TV, terapi... Strikking :Når jeg ser på TV, pådriver til lekser og div.,morgensyssel før dagen starter. Hekling : Jeg er på ferie. Foto : overalt og alltid. Husarbeid : Lytter på musikk eller bok. Bilkjøring : Tenker ut løsninger på ting og tang. Matlaging : Kjærringa er verst den dagen hun baker.....

Jeg strekker meg etter og verdsetter verdier/egenskaper som : være en god mor og venninne, tålmodighet, respekt, kjærlighet, ærlighet, vennskap, tilegne seg kunnskap om mennesker og godta hver enkelt for den de er, ha god moral m.m.

Se også min hjemmeside www.anjahsh.no

S-Varanger

Ferien 2010

Drops Babytubesokker

SokkealongPosted by Anja Helen Storø Hansen Fri, June 26, 2009 21:36:58

Mønster fra BabyDrops 14-10

Mønsteret for Juli ble avslørt tidlig på grunn av ferie og sokkene var jo små så det var bare et øyeblikk så var oppgaven fullført for denne måneden.

Disse strikket jeg med DSA Babysilk på pinne 3, fargenr. er 313.

Jeg har da desverre ingen i min omgangskrets med små barn så jeg har ingen ide om hvem som skal bruke disse. Håper da likevel at det plutselig dukker opp noen som trenger dem.

  • Comments(4)//blogg.anjahsh.no/#post98