Anjas Blogg

Anjas Blogg

Om meg

Jeg er en 1972-modell priviligert med 2 flotte gutter, 1990 og 1993-modell.

Slik sorterer jeg livet: Aktiviteter med guttene: Glede, latter, trivsel, lærerikt, kreativt, inspirerende, osv. Turer i skogen: Alle bekymringer fordufter. Quilting : Konsentrasjon, avslapping, høre på TV, terapi... Strikking :Når jeg ser på TV, pådriver til lekser og div.,morgensyssel før dagen starter. Hekling : Jeg er på ferie. Foto : overalt og alltid. Husarbeid : Lytter på musikk eller bok. Bilkjøring : Tenker ut løsninger på ting og tang. Matlaging : Kjærringa er verst den dagen hun baker.....

Jeg strekker meg etter og verdsetter verdier/egenskaper som : være en god mor og venninne, tålmodighet, respekt, kjærlighet, ærlighet, vennskap, tilegne seg kunnskap om mennesker og godta hver enkelt for den de er, ha god moral m.m.

Se også min hjemmeside www.anjahsh.no

S-Varanger

Ferien 2010

Tigerliljer

StoffmalingPosted by Anja Helen Storø Hansen Sun, July 19, 2009 17:04:23

Hva gjør man med pene blomster man ikke kan ha i egen hage?

Jo man maler dem på stoff med stoffmaling, her har jeg brukt maling fra Tsukineko, penner og malingsboks. Samme maling men forskjellen er at malingen fra boks må fikseres med strykjern for å holde seg.

Fargene ble mørkere en de skulle være men jeg synes det ble Tigerliljer likevel. Ser jeg må gjøre noe med det ene bladet som ble veldig lyst.

Som utgangspunt brukte jeg bilde jeg fikk låne av en nettvenninne i Ohio. Så er det bare å vente å se om hun er fornøyd med min gjenskapning av hennes hageliljer. smiley

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.