Anjas Blogg

Anjas Blogg

Om meg

Jeg er en 1972-modell priviligert med 2 flotte gutter, 1990 og 1993-modell.

Slik sorterer jeg livet: Aktiviteter med guttene: Glede, latter, trivsel, lærerikt, kreativt, inspirerende, osv. Turer i skogen: Alle bekymringer fordufter. Quilting : Konsentrasjon, avslapping, høre på TV, terapi... Strikking :Når jeg ser på TV, pådriver til lekser og div.,morgensyssel før dagen starter. Hekling : Jeg er på ferie. Foto : overalt og alltid. Husarbeid : Lytter på musikk eller bok. Bilkjøring : Tenker ut løsninger på ting og tang. Matlaging : Kjærringa er verst den dagen hun baker.....

Jeg strekker meg etter og verdsetter verdier/egenskaper som : være en god mor og venninne, tålmodighet, respekt, kjærlighet, ærlighet, vennskap, tilegne seg kunnskap om mennesker og godta hver enkelt for den de er, ha god moral m.m.

Se også min hjemmeside www.anjahsh.no

S-Varanger

Ferien 2010

Sy Sammen - Oktober

Sy sammen 2009Posted by Anja Helen Storø Hansen Wed, September 30, 2009 18:14:51

I morgen har vi oktober og her er de nye blokkene for den måneden.

I September ble det ikke så mange av oss men jeg håper flere får tid til å være med på denne måneden, takknemlig for alle som viser interesse for dette slik at jeg kan fortsette å legge ut blokkene ut året.

Red Cross heter denne blokken, jeg har tegnet den i blå, rød og beige men prøv gjerne andre farger også. Her er den minste delen 2 7/8" og den største 5 1/4".

Missouri Puzzle er en blokk med stjerneutrykk. Her har jeg brukt beige og brune farger. Minste del på denne er 1 1/4" og største er 3 1/4". Bytt farger, bytt om på farger, lek deg å få et helt annet utrykk på den om du vil. Moro å se flere varianter av blokkene.

Jeg har som vanlig laget ekstra key-tegninger slik at du kan fargelegge å teste ut dine farger før du bestemmer deg. Du kan jo også kopiere disse tegningen å gjøre mange flere forsøk, kanskje du også har lyst til å sy flere varianter på disse.

Ha en super søm-måned smiley

  • Comments(4)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Rita R Fri, October 02, 2009 12:34:43

Takk for ny blokk. Må tenke litt på nye farger, så den kommer utover i måneden en gang. Ikke lett å ommstille seg etter månedsvis med samme farge.

Posted by karna Wed, September 30, 2009 20:48:03

Hei, lenge siden jeg har vært hos deg. Nå har jeg tatt et skippertak, OG lagret alle mnd blokker hittil i år. Så får jeg studere de litt, men søm skal det bli. Har nemlig fått kjøpt meg inch fot til symaskinen og da er jo disse blokkene kjempefine å prøve seg på.

Posted by Anne Grete Wed, September 30, 2009 19:11:13

Takk for flotte blokker denne gangen, også.

Posted by Airin Wed, September 30, 2009 18:22:26

Takk for flotte blokker, likte spesielt Missouri Puzzle. Begge er skrevet ut.