Anjas Blogg

Anjas Blogg

Om meg

Jeg er en 1972-modell priviligert med 2 flotte gutter, 1990 og 1993-modell.

Slik sorterer jeg livet: Aktiviteter med guttene: Glede, latter, trivsel, lærerikt, kreativt, inspirerende, osv. Turer i skogen: Alle bekymringer fordufter. Quilting : Konsentrasjon, avslapping, høre på TV, terapi... Strikking :Når jeg ser på TV, pådriver til lekser og div.,morgensyssel før dagen starter. Hekling : Jeg er på ferie. Foto : overalt og alltid. Husarbeid : Lytter på musikk eller bok. Bilkjøring : Tenker ut løsninger på ting og tang. Matlaging : Kjærringa er verst den dagen hun baker.....

Jeg strekker meg etter og verdsetter verdier/egenskaper som : være en god mor og venninne, tålmodighet, respekt, kjærlighet, ærlighet, vennskap, tilegne seg kunnskap om mennesker og godta hver enkelt for den de er, ha god moral m.m.

Se også min hjemmeside www.anjahsh.no

S-Varanger

Ferien 2010

Prosjekt Baby

QuiltingPosted by Anja Helen Storø Hansen Tue, January 12, 2010 11:05:48

Jeg har fått satt opp symaskinen igjen etter mange måneder uten å kunne sy på maskin, deilig å være i gang igjen. smiley

Prosjekt Baby er et teppe som jeg vil gi min søster i gave når hennes nye familietilskudd kommer. Tankene bak designet var at det skulle være enkelt, litt nøytralt, enkelt og litt raskt å lage. Siden hun venter gutt, valgte jeg å la fargene helle mot blått.

Dette er starten på teppet og hovedmotivene i sentrum av det, den blå bakrunnen er bare opphenget mitt for å se arbeidet underveis, da kan jeg lettere se hvor jeg må justere og gjøre endringer. Prosjektet er ikke satt på papir og derfor er det viktig at jeg kan gjøre dette. Jeg holder nå på med å stitche de hvite rutene og er kommet til tredje rute. Går ganske fort fordi de er enkle og det er lite søm på hver rute.

Jeg har quiltet ferdig rutene siden jeg skal sy sammen teppet rutevis med strimler. Synes dette er en flott teknikk som jeg gjerne vil bruke på mange teppeprosjekt. Jeg slipper trøbling med å få plass til arbeide i maskinen med denne teknikken.

Dette prosjektet er veldig moro og jobbe med.

  • Comments(5)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Anne Grete Wed, February 03, 2010 22:09:19

Så spennende dette ser ut, gleder meg til å se det ferdig.

Lykke til videre.

Posted by Anja Fri, January 15, 2010 17:45:26

Takk, kommer snart nytt bilde av fremdriften i det :)

Posted by Mormor Fri, January 15, 2010 16:21:27

Dette blir bra. Tror jeg tar 200. Flink pike

Posted by Anja Tue, January 12, 2010 11:42:47

Artigper :) Sikker på at du ikke vil ha 100?

Posted by NisseFar Tue, January 12, 2010 11:35:31

Veldig bra, kan jeg bestille 15 stk av deg ?