Anjas Blogg

Anjas Blogg

Om meg

Jeg er en 1972-modell priviligert med 2 flotte gutter, 1990 og 1993-modell.

Slik sorterer jeg livet: Aktiviteter med guttene: Glede, latter, trivsel, lærerikt, kreativt, inspirerende, osv. Turer i skogen: Alle bekymringer fordufter. Quilting : Konsentrasjon, avslapping, høre på TV, terapi... Strikking :Når jeg ser på TV, pådriver til lekser og div.,morgensyssel før dagen starter. Hekling : Jeg er på ferie. Foto : overalt og alltid. Husarbeid : Lytter på musikk eller bok. Bilkjøring : Tenker ut løsninger på ting og tang. Matlaging : Kjærringa er verst den dagen hun baker.....

Jeg strekker meg etter og verdsetter verdier/egenskaper som : være en god mor og venninne, tålmodighet, respekt, kjærlighet, ærlighet, vennskap, tilegne seg kunnskap om mennesker og godta hver enkelt for den de er, ha god moral m.m.

Se også min hjemmeside www.anjahsh.no

S-Varanger

Ferien 2010

Prosjekt Baby

QuiltingPosted by Anja Helen Storø Hansen Wed, February 10, 2010 19:36:52

Teppet er nå ferdig og måler 73 x 103cm. Det mangler en liten signatur og hilsen på baksiden av teppet men det skal jeg fikse.

Jeg ble fornøyd med det og jeg håper mottakeren også blir fornøyd med gaven.

Har også fått sydd en liten test. Fant et mønster på en veske i en bok jeg lånte på biblioteket. Pungen måler 9 x 9cm og er egentlig sydd i skinn og med tinntrådbroderi men det hadde jeg ikke så jeg brukte effekttråd denne gangen.

Jeg skal gjøre endringer på sømmen og størrelsen neste gang for å få den dit jeg vil. Skal også lage for og lommer i neste veske. Isteden for huldra med effekttråd blir det et mønster i tinntråd og prøve og plassere mønsteret bedre på lokket.

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Mormor Wed, February 10, 2010 21:37:32

Så nydelig teppet ble. Helt fantastisk hvor flink du er. Skal du lage mønster av det? Det bør du !!!