Anjas Blogg

Anjas Blogg

Om meg

Jeg er en 1972-modell priviligert med 2 flotte gutter, 1990 og 1993-modell.

Slik sorterer jeg livet: Aktiviteter med guttene: Glede, latter, trivsel, lærerikt, kreativt, inspirerende, osv. Turer i skogen: Alle bekymringer fordufter. Quilting : Konsentrasjon, avslapping, høre på TV, terapi... Strikking :Når jeg ser på TV, pådriver til lekser og div.,morgensyssel før dagen starter. Hekling : Jeg er på ferie. Foto : overalt og alltid. Husarbeid : Lytter på musikk eller bok. Bilkjøring : Tenker ut løsninger på ting og tang. Matlaging : Kjærringa er verst den dagen hun baker.....

Jeg strekker meg etter og verdsetter verdier/egenskaper som : være en god mor og venninne, tålmodighet, respekt, kjærlighet, ærlighet, vennskap, tilegne seg kunnskap om mennesker og godta hver enkelt for den de er, ha god moral m.m.

Se også min hjemmeside www.anjahsh.no

S-Varanger

Ferien 2010

Finnmarksløpet

DiversePosted by Anja Helen Storø Hansen Mon, March 15, 2010 11:12:17

Finnmarksløpet er verdens nordligste trekkhundløp. I 2010 arrangeres løpet for 30. gang. Nesten 400 mennesker bruker mye av sin tid på å jobbe gratis for Finnmarksløpet. Finnmarksløpet er ett løp som er 500 km og kjøres med 8 hunder og ett løp som er 1000 km som kjøres med 14 hunder.

Begge løp startet 13. Mars fra Alta og med Alta som mål.

Løypa til 500 km har sjekk punkt i Alta – Jotka - Skoganvarre – Levajokk – Karasjokk – Jergul – Jotka – Alta. Obligatorisk stopp i Jergul på 6 timer. Det er nå 21 deltagere som er gått ut fra Jergul på vei mot Joltka. Flere har satt ut hunder men også mange som enda har med alle 8 hundene som de startet med.

Resultat 500km

Løypa til 1000 km har sjekk punkt i Alta – Jotka - Skoganvarre – Levajok – Tana – Neiden – Kirkenes – Neiden – Varangerbotn – Sirbma - Levajok - Karasjok – Jotka – Alta. Obligatorisk stopp i Karasjok på 8 timer. Det er nå 10 deltagere som er gått ut fra Neiden på vei mot Kirkenes. Flere har også på denne distansen vært nødt til å sette ut hunder men også mange som enda har med alle 14 hundene som de startet med.

Resultat 1000km

Is-skulptur i Kirkenes

Jeg håper på å få tatt bilder av løpere når de kommer til Kirkenes og jeg følger dem på nettsiden til finnmarksløpet.

Finnmarksløpet

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.