Anjas Blogg

Anjas Blogg

Om meg

Jeg er en 1972-modell priviligert med 2 flotte gutter, 1990 og 1993-modell.

Slik sorterer jeg livet: Aktiviteter med guttene: Glede, latter, trivsel, lærerikt, kreativt, inspirerende, osv. Turer i skogen: Alle bekymringer fordufter. Quilting : Konsentrasjon, avslapping, høre på TV, terapi... Strikking :Når jeg ser på TV, pådriver til lekser og div.,morgensyssel før dagen starter. Hekling : Jeg er på ferie. Foto : overalt og alltid. Husarbeid : Lytter på musikk eller bok. Bilkjøring : Tenker ut løsninger på ting og tang. Matlaging : Kjærringa er verst den dagen hun baker.....

Jeg strekker meg etter og verdsetter verdier/egenskaper som : være en god mor og venninne, tålmodighet, respekt, kjærlighet, ærlighet, vennskap, tilegne seg kunnskap om mennesker og godta hver enkelt for den de er, ha god moral m.m.

Se også min hjemmeside www.anjahsh.no

S-Varanger

Ferien 2010

Pasvik Triathlon 2010

DiversePosted by Anja Helen Storø Hansen Mon, April 19, 2010 08:41:21

Lørdag 17. April var det triathlon her i pasvik for 9. gang. Pasvik vintertriathlon er en konkurranse hvor du går på ski, sykler og løper sammenhengende. Det er en kort løype og en lang løype. Konkuransen er for både aktive utøvere og mosjonister. Man kan stille individuelt og ta alle etappene alene eller man kan stille med lag til stafett. Alle kan være med. Det er også en egen barneklasse.

Skietappen starter ved Skogfoss idrettshus, 5 km for MIDI og 10 km for MAXI. Etter skietappen bytter du til sykkel og sykler 22 km for MIDI og 30 km for MAXI, mål for sykkeletappen er ved idrettsbanen på Svanvik. Her parkeres sykkelen og man starter på løpeetappen 4 og 8 km. Mål er ved idrettsbanen på Svanvik ved Pasvik Hauks klubbhus. MINI konkurransen er også et triathlon med ski, sykling og løping. Her er start og mål ved klubbhuset til Pasvik Hauk på Svanvik.

Slik ser distansene ut:
MAXI: 10 km ski klassisk -30 km sykkel-.8 km løping
MIDI: 5 km ski klassisk -22 km sykkel-.4 km løping
MINI: 2 km ski klassisk-1300 m sykkel-700 m løping.

Løprere kommer inn til veksling etter 1.etappe - ski -

Stafettlaget fra politiet vant.

Team Navi ble nr. 3.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.