Anjas Blogg

Anjas Blogg

Om meg

Jeg er en 1972-modell priviligert med 2 flotte gutter, 1990 og 1993-modell.

Slik sorterer jeg livet: Aktiviteter med guttene: Glede, latter, trivsel, lærerikt, kreativt, inspirerende, osv. Turer i skogen: Alle bekymringer fordufter. Quilting : Konsentrasjon, avslapping, høre på TV, terapi... Strikking :Når jeg ser på TV, pådriver til lekser og div.,morgensyssel før dagen starter. Hekling : Jeg er på ferie. Foto : overalt og alltid. Husarbeid : Lytter på musikk eller bok. Bilkjøring : Tenker ut løsninger på ting og tang. Matlaging : Kjærringa er verst den dagen hun baker.....

Jeg strekker meg etter og verdsetter verdier/egenskaper som : være en god mor og venninne, tålmodighet, respekt, kjærlighet, ærlighet, vennskap, tilegne seg kunnskap om mennesker og godta hver enkelt for den de er, ha god moral m.m.

Se også min hjemmeside www.anjahsh.no

S-Varanger

Ferien 2010

Min farmors hekling

HeklingPosted by Anja Helen Storø Hansen Mon, December 01, 2008 22:10:29

Denne duken er jeg fryktelig glad i. smiley

Blog Image

Min farmor heklet mye, og jeg husker hun hadde alltid et eller annet håndarbeide på gang. Hun strikket også mange par lester til oss men de er litt verre å ta vare på siden de slites. Duken ligger ofte på salongbordet og når jeg skal pynte ekstra legger jen en ensfarget duk under.

Fryktelig irriterende det skinnet som kom på bilde, men,men.... alt kan ikke være perfekt.

Blog Image

Denne har jeg heklet selv av noe restegarn jeg fikk. Ikke så stor og selvfølgelig måtte den en fargen ta slutt før jeg var ferdig med den. Den blir nok liggende på et bord borti ei krå under en lampe eller noe i den duren. smiley


  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Dachsemor Fri, December 05, 2008 09:00:49

Så nydlige. Likte særlig den hvite. Jeg hekler også :-)