Anjas Blogg

Anjas Blogg

Om meg

Jeg er en 1972-modell priviligert med 2 flotte gutter, 1990 og 1993-modell.

Slik sorterer jeg livet: Aktiviteter med guttene: Glede, latter, trivsel, lærerikt, kreativt, inspirerende, osv. Turer i skogen: Alle bekymringer fordufter. Quilting : Konsentrasjon, avslapping, høre på TV, terapi... Strikking :Når jeg ser på TV, pådriver til lekser og div.,morgensyssel før dagen starter. Hekling : Jeg er på ferie. Foto : overalt og alltid. Husarbeid : Lytter på musikk eller bok. Bilkjøring : Tenker ut løsninger på ting og tang. Matlaging : Kjærringa er verst den dagen hun baker.....

Jeg strekker meg etter og verdsetter verdier/egenskaper som : være en god mor og venninne, tålmodighet, respekt, kjærlighet, ærlighet, vennskap, tilegne seg kunnskap om mennesker og godta hver enkelt for den de er, ha god moral m.m.

Se også min hjemmeside www.anjahsh.no

S-Varanger

Ferien 2010

Ulljakke

SømPosted by Anja Helen Storø Hansen Sun, October 12, 2008 10:46:22

Denne ulljakken sydde jeg for et par år siden etter mønster og stoff fra "Stoff & Stil". Dette er en jakke jeg liker og bruker mye på vår og høst. Denne har jeg fått mye skryt av + en veninne som ønsker at jeg skal sy en slik til henne i disse stoffene. Desverre får jeg ikke tak i akkurat dette stoffet lenger.

Blog Image

Blog Image

Ikke lett å se detaljene på en sort jakke men de er der. Jeg er også desverre utstyrt med en større kropp enn idealvekta så formene på klær jeg syr uteblir.

  • Comments(5)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by eliz Sat, January 31, 2009 18:22:05

Stilig jakke og stoff du har brukt, likte også hetta godt. eliz.

Posted by Anja Sun, October 12, 2008 19:55:21

Takk for kommentarer. Håper det blir flere nydelige ting her, men ingenting kan måle seg med verdens flotteste gutter. Her er det om å gjøre og nyte de 18 årene man får bo sammen med sine barn.

Posted by strikkelise Sun, October 12, 2008 15:31:50

Nydelig jakke du har sydd og gratulere med blogg.

Posted by irenesol Sun, October 12, 2008 14:21:02

Rørende innlegg om sønnene dine, frister til herming faktisk. Høres ut som flotte gutter. Gleder meg til å følge bloggen din. Klem, Irenesol

Posted by irene-w Sun, October 12, 2008 12:42:46

Det var en nydelig jakke!

Gratulerer med ny blogg! Hilsen Irene, www.irene-w.blogspot.com