Anjas Blogg

Anjas Blogg

Om meg

Jeg er en 1972-modell priviligert med 2 flotte gutter, 1990 og 1993-modell.

Slik sorterer jeg livet: Aktiviteter med guttene: Glede, latter, trivsel, lærerikt, kreativt, inspirerende, osv. Turer i skogen: Alle bekymringer fordufter. Quilting : Konsentrasjon, avslapping, høre på TV, terapi... Strikking :Når jeg ser på TV, pådriver til lekser og div.,morgensyssel før dagen starter. Hekling : Jeg er på ferie. Foto : overalt og alltid. Husarbeid : Lytter på musikk eller bok. Bilkjøring : Tenker ut løsninger på ting og tang. Matlaging : Kjærringa er verst den dagen hun baker.....

Jeg strekker meg etter og verdsetter verdier/egenskaper som : være en god mor og venninne, tålmodighet, respekt, kjærlighet, ærlighet, vennskap, tilegne seg kunnskap om mennesker og godta hver enkelt for den de er, ha god moral m.m.

Se også min hjemmeside www.anjahsh.no

S-Varanger

Ferien 2010

Dånekåpealongen

StrikkingPosted by Anja Helen Storø Hansen Tue, December 09, 2008 15:37:56

Starten på dånekåpen Sylvi

Blog Image

Jeg har valgt å strikke denne i Hifa Trollgarn. Garnet passer strikkefastheten i masketall men ikke i omganger så her blir det litt regning den ene veien. Må legge inn flere omganger. Siden blomstrene skal strikkes for seg og sys på ser jeg ikke det store problemet i dette og jeg kan vel regne.........

Fargen jeg falt for denne gangen ble Aubergine. Mer strikking på denne blir vel kanskje ikke før etter jul siden jeg har en del søm å gjøre nå fremover.

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Akvarella Sat, December 13, 2008 10:19:44

oy, har du startet på den fine kåpa.

Jeg synes den så så vanskelig ut, jeg.

Men er jo utrolig lekker.

Posted by Popsinune Fri, December 12, 2008 21:30:01

Skjønn farge. Det blir spennende å følge med på fortsettelsen !