Anjas Blogg

Anjas Blogg

Om meg

Jeg er en 1972-modell priviligert med 2 flotte gutter, 1990 og 1993-modell.

Slik sorterer jeg livet: Aktiviteter med guttene: Glede, latter, trivsel, lærerikt, kreativt, inspirerende, osv. Turer i skogen: Alle bekymringer fordufter. Quilting : Konsentrasjon, avslapping, høre på TV, terapi... Strikking :Når jeg ser på TV, pådriver til lekser og div.,morgensyssel før dagen starter. Hekling : Jeg er på ferie. Foto : overalt og alltid. Husarbeid : Lytter på musikk eller bok. Bilkjøring : Tenker ut løsninger på ting og tang. Matlaging : Kjærringa er verst den dagen hun baker.....

Jeg strekker meg etter og verdsetter verdier/egenskaper som : være en god mor og venninne, tålmodighet, respekt, kjærlighet, ærlighet, vennskap, tilegne seg kunnskap om mennesker og godta hver enkelt for den de er, ha god moral m.m.

Se også min hjemmeside www.anjahsh.no

S-Varanger

Ferien 2010

Gaver fra Lofottur

DiversePosted by Anja Helen Storø Hansen Sun, June 14, 2009 18:59:44

Min mor har vært på tur til Lofoten med quiltelaget. Jeg hadde ikke energi til å være med men håper jeg klarer å være med på neste tur.

Hun hadde også tenk på lille meg på sin tur og kjøpt gave til meg.

Er det ikke flott. Passet jo mitt i blinken med disse lundene som jeg er så glad i.

Her er også slike "fisker" som man tuller garn på når man skal strikke mønsterstrikk og trenger en liten dert av hver farge. Smart.

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Airin Sun, June 14, 2009 23:42:38

Så heldig du er da..hehe.. Fine bilder du har tatt både av hage og annet.