Anjas Blogg

Anjas Blogg

Om meg

Jeg er en 1972-modell priviligert med 2 flotte gutter, 1990 og 1993-modell.

Slik sorterer jeg livet: Aktiviteter med guttene: Glede, latter, trivsel, lærerikt, kreativt, inspirerende, osv. Turer i skogen: Alle bekymringer fordufter. Quilting : Konsentrasjon, avslapping, høre på TV, terapi... Strikking :Når jeg ser på TV, pådriver til lekser og div.,morgensyssel før dagen starter. Hekling : Jeg er på ferie. Foto : overalt og alltid. Husarbeid : Lytter på musikk eller bok. Bilkjøring : Tenker ut løsninger på ting og tang. Matlaging : Kjærringa er verst den dagen hun baker.....

Jeg strekker meg etter og verdsetter verdier/egenskaper som : være en god mor og venninne, tålmodighet, respekt, kjærlighet, ærlighet, vennskap, tilegne seg kunnskap om mennesker og godta hver enkelt for den de er, ha god moral m.m.

Se også min hjemmeside www.anjahsh.no

S-Varanger

Ferien 2010

Drops Babytubesokker

SokkealongPosted by Anja Helen Storø Hansen Fri, June 26, 2009 21:36:58

Mønster fra BabyDrops 14-10

Mønsteret for Juli ble avslørt tidlig på grunn av ferie og sokkene var jo små så det var bare et øyeblikk så var oppgaven fullført for denne måneden.

Disse strikket jeg med DSA Babysilk på pinne 3, fargenr. er 313.

Jeg har da desverre ingen i min omgangskrets med små barn så jeg har ingen ide om hvem som skal bruke disse. Håper da likevel at det plutselig dukker opp noen som trenger dem.

  • Comments(4)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Camilla Thu, October 13, 2011 17:16:38

Hei, tilfeldigheter gjorde at eg havna her inne.

Sånne tubesokker fikk vi til vårt lille nurk på intensiv nyfødt. Knallgode å ha på

små søte fotelanker. Om du stikker mye smått vet eg at det vert tatt imot med tårer hjå "trengande" på prematuravdelingene rundt om i landet!

Posted by Liv Wed, July 08, 2009 22:22:22

Søte blå tubesokker, Den er heldig som får disse deilige sokkene. Babysilk er bare SSÅÅÅ deilig!

Posted by abbehope Fri, July 03, 2009 02:42:13

Gratulerer! Du vant gjettekonkurransen på bloggen min (http://strikkegal.blogspot.co) Send meg en pm på et av hobbyforumene jeg er medlem av med ditt navn og adresse så kommer det en liten overrakelse til postkassen din :)

Posted by Blomstermamma Sat, June 27, 2009 08:48:25

Så søte julisokkene dine ble! Ha en riktig god sommer!